Dingen om te doen tijdens lange autoritten

Of je nu op vakantie gaat, familie of vrienden bezoekt, of gewoon de bezienswaardigheden wilt zien, een lange autorit kan voor iedereen leuk zijn. Velen van ons willen zo graag waar we heen gaan, we vergeten dat de vreugde in de reis is.

Luister naar audioboeken

Aangezien veel mensen de neiging hebben om een ​​beetje autoziek te worden als ze in de auto lezen, is een audioboek de perfecte vervanging. Met een redelijk geprijsde mp3-speler kunt u gemakkelijk meerdere audioboeken meenemen, waar u ook bent. Je kunt er zelf naar luisteren of iets kiezen dat iedereen leuk vindt om in de auto te spelen. Je kunt audioboeken kopen in drie formaten digitale mp3’s, cd’s of cassettebandjes (hoewel cassettes een beetje verouderd raken).

Zing liedjes

De meeste mensen schamen zich om voor anderen te zingen omdat we niet allemaal mooie stemmen hebben, maar als iedereen samen zingt, luistert de helft van de lol naar ieders afwijkende stem en de vergeten woorden van het lied. Eén ding is gegarandeerd, als je liedjes zingt tijdens een lange autorit, zullen die liedjes voor altijd met plezier worden onthouden en zullen er geweldige herinneringen worden gecreëerd.

Praat

ik weet ik weet Praten lijkt een voor de hand liggend iets om te doen tijdens een lange rit, maar het zou je verbazen hoe weinig mensen het daadwerkelijk doen. Tegenwoordig lijkt het erop dat elk kind van twaalf jaar en jonger een draagbaar spel heeft zoals Gameboy of PSP, en tieners hebben oordopjes permanent aan hun hoofd bevestigd met de nieuwste muziek die van hun iPod wordt gestreamd, of het onophoudelijke sms’en via de vereiste mobiele telefoons voor iedereen in de familie. Al deze afleidingen maken het voor gezinnen moeilijk om echt te praten.

Dus waarom niet de tijd nemen om alle elektronische apparaten uit te schakelen en met elkaar over iets te praten. Als je op familievakantie gaat, som je misschien allemaal de top 3 dingen op die je graag op vakantie wilt doen. Je kunt ook vragen verzinnen die iedereen moet beantwoorden, zoals als ik overal ter wereld zou kunnen gaan, dan zou ik gaan, als ik zou kunnen lunchen met een beroemd persoon die ik zou willen ontmoeten, of de drie dingen die ik wil doen voordat ik 65 ben. Dit soort uitspraken helpt je dingen over je vrienden en familie te weten te komen die je anders nooit zou hebben gekend, en het begint ook leuke gesprekken!

Autogames

De meesten van ons hebben op een bepaald moment in ons leven deelgenomen aan een autogame waarbij meestal het alfabet is betrokken, op zoek naar items tijdens de reis of een goed geheugen. Hier zijn een paar autogames om u op weg te helpen, maar u kunt altijd uw eigen spellen verzinnen.

Kentekenplaatspel Bekijk hoeveel verschillende kentekenplaten van staat en land u tijdens uw reis kunt zien.

20 Vragen Een persoon geeft aan of het een persoon, plaats of ding is. Dan kunnen de andere mensen in de auto tot 20 ja of nee vragen stellen om te proberen te achterhalen wat ze zijn.

Mijn vader is eigenaar van een kruidenierswinkel De eerste persoon zegt dat mijn vader een kruidenierswinkel heeft en daarin appels verkoopt, waarna de volgende persoon zegt dat mijn vader een kruidenierswinkel heeft en daarin appels en bananen verkoopt. Het spel gaat door het hele alfabet. Ze moeten de volledige lijst met items zeggen die eerder door andere mensen zijn gezegd en vervolgens hun eigen item toevoegen aan het einde. Als iemand stumped op de lijst met items, zijn ze uit en gaan de overgebleven mensen door.

Dit zijn slechts enkele van de leuke dingen die u kunt doen tijdens een lange autorit. Vergeet niet om de reis leuk, licht en vol herinneringen te maken!